Ha adattárolás, akkor Verbatim!

1969-es megalapításától kezdve a Verbatim alakította ki az adattárolási technológia fejlődését. Kiterjedt portfólióval rendelkezik, a teljesség igénye nélkül: CD, DVD, nagyfelbontású Blu-ray adathordozók, külső merevlemezek, flash memóriakártyák, USB meghajtók, stb.

A vállalat tárolóiparban rejlő hatása páratlan. A jól ismert Verbatim globális márkát, a cég több mint 120 országban értékesíti. 2005 és 2009 között a Verbatim márkajelzéssel ellátott optikai lemezek legnagyobb világméretű forgalmát érte el a vállalat.

Az évek során a Verbatim márkát számos nemzetközi termékdíjjal jutalmazták. A Verbatim márkájú adattárolók megvásárlása során a felhasználó biztos lehet benne, hogy első osztályú terméket vásárol. Erre garancia a márkanév illetve az igényes, minőségi gyártási folyamat, aminek köszönhetően létrejönnek az adattároló eszközök. A vállalat olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyek ma már meghaladják az ügyfelek elvárásait, kihasználva a technológia vezető szerepét, a világszínvonalú gyártást, a marketing szakértelmet és a legkorszerűbb forgalmazási lehetőségeket.

Összegzés:

A Verbatim írható adathordozói Európa legjobbjai között szerepelnek, ha nem a legjobbak. Mindent elmond a termékek kiváló minőségéről az elégedett felhasználók száma. Vevőbarát ár és magas minőség jellemzi a termékeket. A Verbatim eszközök megfelelnek a vásárlók elvárásainak, sőt még néha meg is haladják azt. Munkahelyi és otthoni felhasználáshoz egyaránt tökéletesek a termékek. Ha szeretne Ön is minőségi Verbatim termékeket vásárolni, akkor azt most megteheti az oke.hu webáruházban.

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.