Adattárolók rendelése cégeknek

Amennyiben cégének szeretne legális adattárolót vásárolni a megfelelő jogdíjakkal ellátva akkor az egyik legjobb választás az Apis.hu ahol a legtöbb fajta adattárolót megtalálhatja az egyszerű CD lemezektől a nagy kapacitású SSD meghajtókig.

CD lemezek: Napjainkban már egyre kevesebbet használjuk az eredeti funkciójára vagyis, hogy zenét hallgassunk róla, mivel a pendrive és az online zene streaming szolgáltatók mind átvették a helyét, de cégek gyakran használják még kisebb adatok rögzítésére, legyen az egy röntgen felvétel vagy számlák digitális változata esetleg képek.

 

DVD lemezek: A DVD lemezek is egyre kisebb piacot fednek le hiszen a filmeket is már legtöbb ember online nézi, vagy letölti esetleg pendrive-ra vagy bármilyen egyébb nagy kapacitású adat hordozóra, de a DVD lemezeket még nagyon sok cég használja archiválásra, hiszen rengeteg adat fél el rajta, és hosszú távú tárolása nagyon egyszerű és biztonságos.

Memóriakártyák: Memóriakártyák használata egyre jobban terjed, hiszen a legtöbb telefonban jelen vannak ahogyan a legtöbb digitális fényképezőgép ezt az adattárolási formát használja.

Pendrive: A pendrive jelenleg is az egyik legelterjedtebb adattárolási forma, hiszen kicsi, könnyen használható, nagyon jó a kompatibilitása és nagyon gyors. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően szinte minden irodában megtalálható ez az adattárolási forma a kis kapacitástól egészen az 1TB kapacitású pendrive-okig válogathatunk.

SSD meghajtók: Legyen az külső vagy belső SSD ez az egyik legjobb adattárolási forma ha nagy adatmennyiségről van szó, hiszen akár 4TB kapacitású SSD-t is tudunk választani, és ami nagyon szuper, hogy ez jelenleg az egyik leggyorsabb adattárolási forma.

 

 

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.