Verbatim M-Disc DVD-R 4X 4,7GB Teljes Felületén Nyomtatható Lemez – Cake (10)

A Verbatim írható adathordózói Európa legjobbjai között szerepelnek. A termékek minőségéről mindent elmond, a folyamatosan növekvő elégedett felhasználók száma.

A Verbatim M-Disc digitális tárolási szabvány, a fájlok tárolására és védelmére szolgál. Adatait egy korszerű tároló rétegben helyezik el úgy, hogy az ellenáll a fénynek, hőmérsékletnek és a nedvességnek. Az M-Disc technológiának köszönhetően a lemezekre írt adatok akár 1000 évig is gond nélkül visszaolvashatók. Biztos lehet benne, hogy drága fényképeit, zeneszámokat, orvosi nyilvántartásokat és más fontos adatokat egy élethosszig tartó adathordozón tárolhatja. A DVD lemezek egyenként 4,7 GB-os kapacitással rendelkeznek, és egyszer írhatóak.

Az adathordó élettartama akkor sem csökken, ha a korongokat nap mint nap használjuk. Az M-Disc DVD-ket, M-Disc képes DVD- írókkal kell írni, és a legtöbb DVD- meghajtókban olvashatók a lemezek. Az adathordozók teljes felületükön nyomtathatóak, így egy tintasugaras nyomtató segítségével egyedi tehetjük a lemezek külsejét.

A csomag 10 db VERBATIM DVD-R M-DISC TELJES FELÜLETÉN NYOMTATHATÓ LEMEZT tartalmaz, mely egy hengerben (cake) érkezik. A termék megvásárolható az oke.hu webáruházban, 10.881,-Ft./csomag áron.

 

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.