Verbatim DVD-RW 4X Lemez – Cake (10)

A Verbatim DVD R / RW az MKM / Verbatim technológiáját használja, amely biztosítja, hogy a felvétel kiváló minőségű legyen. A lemezek egyenként 4.7 GB-os kapacitással rendelkeznek, és akár 1000-szer újraírhatóak úgy, hogy közben nem történik minőségromlás. Ez a SERL adatrögzítő rétegnek köszönhető, amely lehetővé teszi a zajmentes, többszöri újraírást. A korongokat maximális 4-szeres írási sebesség jellemzi.

A lemezek matt ezüst felülettel rendelkeznek. Nagyobb ellenállás jellemzi a korongokat az ultraibolya fénnyel szemben.  Kiemelkedően hosszú archiválási élettartammal bírnak. A Mitsubishi Chemical kutatási és fejlesztési együttműködése a meghajtó gyártókkal, biztosítja a termékek kiváló minőségét és a Verbatim lemezek széles körű kompatibilitását. Így a lemezek ideálisak számítógépadatok, házi videók, fényképek vagy zenék megosztására és tárolására. A DVD-RW formátumot számos DVD-ROM meghajtó és DVD- videólejátszó támogatja.

A Verbatim DVD-RW 4X Lemez, egy műanyag hengerben érkezik. A csomag 10 db lemezt tartalmaz. Az oke.hu webáruházban most kedvezményesen 2.476,-Ft./csomag áron rendelheti meg a terméket. Nézzen be az oldalra és legyen az Öné, ez a világmárkás adattároló eszköz.

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.