Verbatim DVD-R 16X Lemez, Cake (10)

A Mitsubishi Chemical kutatási és fejlesztési munkájának köszönhetően, valamint a kiváló technikusokkal való szoros együttműködés eredményeként, garantálható a Verbatim lemezek széleskörű kompatibilitása. A Verbatim DVDR / RW termékcsalád a jól bevált MKM / Verbatim technológiával van felszerelve, így minden felvétel kiváló minőséget garantál.

A Verbatim termékeket a vevőbarát ár és a kiváló minőség jellemzi. A korongok tökéletesen megfelelnek a felhasználók elvárásainak, legyen szó otthoni vagy munkahelyi használatról. A korongok egyenként 4,7 GB-os kapacitással rendelkeznek és egyszer írhatóak. A lemezek ideálisak számítógépes adatok, magán videók, zenék, fényképek cseréjére, tárolására és szállítására.

A nagy kapacitású 16-szoros sebességgel írható lemezek, 10 db -os kiszerelésben érkeznek. A lemezek egy műanyag hengerben vannak eltárolva, amely védelmet biztosít a korongoknak a külső sérülések ellen. A csomag tartalma 10 db Verbatim DVD-R 16x lemez, mely most kedvező áron 1.084,-Ft.-ért megvásárolható az oke.hu webáruházban.

 

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.