Verbatim Color CD-RW 12x Slim Case (5)

Verbatim Color CD-RW 12x Slim Case (5)Verbatim CD-RW Colour 12x

A CD– Rewritable azt jelenti, hogy a lemez többször is használható, tehát a lemez tartalma törölhető és újraírható. A Verbatim CD-RW lemezei legalább 1000-szer újraírhatók.
A Verbatim CD-RW lemezeinek sikere mögött egy forradalmian új fázisváltó adatrögzítő anyag, a SERL (szupereutektikus adatrögzítő réteg) használata áll. Ez a csúcstechnológiájú anyag zökkenőmentes váltást biztosít az írási és törlési fázisok között, az adatrögzítő réteg nagyfokú hőstabilitása mellett. Az adatrögzítő réteg stabilitása nagyfokú megbízhatóságot, alacsony jelzajt és hosszúidejű archiválási stabilitást eredményez.
A Verbatim CD-RW lemezek ideálisak az adatokat vagy képeket tároló és újraíró felhasználók számára. A Verbatim CD-RW lemez olyan alkalmazásokhoz ideális, mint a személyes adatok tárolása, multimédiás prezentációk, digitális képek (például digitális fotók) tárolása, az internetről letöltött fájlok ideiglenes tárolása, biztonsági mentések, archiválás, nyomdai előmunkálatok vagy a szoftverfejlesztés. A Verbatim CD-RW adathordozók használatával szinte lehetetlen felvétel közben elrontani a lemezt. Ha valami mégsem úgy sikerülne, ahogy tervezte, akkor egyszerűen csak írja újra a hibás részt vagy akár az egész lemezt. Pofonegyszerű, ugye?

Nagyteljesítményű rögzítési réteg.
Kivételesen tartós védőréteg.
Legalább 1000-szer újraírható.

Termékazonosító szám:
Kapacitás: 700MB
Max. írási sebesség: 12x
Csomagolás: 1 Pack Slim Case
Felület: Colour

A Verbatim színezett lemezcsaládját öt szivárványszín alkotja: sárga, zöld, kék, világoslila és rózsaszín.

Olcsó dvd rendelés webáruház Ár.: 224 Ft

Verbatim Color CD-RW 12x Slim Case (5) rendelés olcsón raktárkészletről

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.