Mediarange BD-R DL 6X 50 gB Blu-Ray Lemez – Cake (25)

A MediaRange BD-R kétrétegű adathordozója lehetővé teszi a kisebb adatrekeszek írását a modern Blu-ray technológiának köszönhetően.

A kiváló felvételi stabilitás lehetővé teszi, hogy az adatokat csak néhány perc alatt tárolja, akár 6x írási sebességgel. Minden BD-R adathordozó a “high to low” módszerrel készül a kiváló minőség és megbízhatóság érdekében. A MEDIARANGE BD-R DUAL LAYER BLU-RAY lemezek a megszokott 25 GB-os kapacitáshoz képest kétszeres, azaz 50 GB-tal bírnak. Ez a nagyobb kapacitás már igazán nagy kép, hang, videó vagy HD film rögzítésére alkalmas.

A lejátszókkal való kiváló kompatibilitás biztosítja, hogy bárhol és bármikor hozzáférhessen személyes képeihez, dokumentumaihoz, zenéihez, videóihoz és mentéseihez. Az adathordozókat hosszú archiválási élettartam és kiváló UV fényállóság jellemzi. Karcálló felület védi az adatokat a mindennapi kopástól. A Blu-ray lemezek maximálisan 6x írási sebességgel bírnak.

További jellemzők: Nagy felbontású filmek HD minőségben történő tárolására alkalmasak a lemezek. Multimédiás prezentációkhoz, videók és adatok átviteléhez kitűnően megfelelnek a Blu-Ray korongok. Nagy adatmennyiségek mentése és biztonsági másolatok készítése jellemzi a terméket.

A csomag 25 db MEDIARANGE BD-R DL típusú BLU-RAY lemezt tartalmaz, mely egy műanyag dobozban (cake) érkezik. Vásárolja meg most a 25db-os csomagot az oke.hu webáruházban, 14.923,-Ft.-ért!

 

 

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.