Mediarange BD-RE 2X 25 gB Újraírható Blu-Ray Lemez – Cake (10)

A MediaRange BD-RE tárolási adathordozókat akár 1000 alkalommal is újraírhatjuk.

A modern Blu-ray technológiának köszönhetően a szabványos DVD-lemezek ötszörösét lehet elhelyezni gyorsan és hatékonyan egy-egy Blu-Ray lemezen. Pl.: Egy 25 GB-os Blu-Ray lemezen mint amilyen ez a termék is, kb. 5,3-szer több információt tudunk tárolni mint egy DVD-n.

A kiváló rögzítési stabilitás lehetővé teszi, hogy adatait néhány perc alatt tárolja, legfeljebb 2x írási sebességgel. Minden BD-R adathordozó a “high to low” módszerrel készül a kiváló minőség és megbízhatóság érdekében.

Az adathordozót kiváló UV fényállóság és hosszú archiválási élettartam jellemzi. A karcálló felület hosszabb védelmet biztosít a mindennapi kopás ellen. A lemezek kompatibilisek CD/DVD/BD lejátszókkal. A korongok alkalmasak nagyfelbontású HD filmek minőségi tárolásához, multimédiás prezentációkhoz. Nagy adatmennyiségek mentésére és biztonsági másolatok készítésére, valamint videók és egyéb adatok átvitelére.

A csomag 10db MEDIARANGE BD-RE ÚJRAÍRHATÓ BLU-RAY LEMEZT tartalmaz, mely egy hengerben (cake) érkezik. A termék megrendelhető az oke.hu webáruházban, mindössze 2.852,-Ft./csomag áron!

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólások írásához.